Ποιοι είμαστε;

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Askot Fabrics

Who we are

Το Askot Fabrics ασχολείτε με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, τη δημιουργία κουρτινών από το ράψιμο μέχρι και την εφαρμογή τους. Διαθέτει πληθώρα επιλογών οικιακής ένδυσης για το σπίτι και τα έπιπλα σας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στον τομέα από το 1915, όταν ο Αχιλλέας Ασκώτης ξεκίνησε για πρώτη φορά ένα μικρό κατάστημα στην οδό Ερμού - το οποίο σήμερα βρίσκεται εντός της Πράσινης Γραμμής, στη Λευκωσία. Παρά τις προκλήσεις αυτές, το Askot Fabrics έχει γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η εταιρεία μεταονομάστηκε το 1996 όταν ο Περικλής Ασκώτης άρχισε την επαγγελματική του καριέρα μαζί με τον πατέρα του.

Σήμερα, το Askot Fabrics συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με την πάροδο των ετών με την τρίτη γενιά στο προβάδισμα. Ο Περικλής Ασκώτης με εξειδίκευση στην εσωτερική διακόσμηση, ηγείται της εταιρείας, ενώ πολλά σπίτια στην Κύπρο φέρουν την υπογραφή του. Η αισθητική εντύπωση και οι εικαστικές τέχνες μοιάζουν κλειδί για να παρατηρεί και κατανοεί τη διακόσμηση, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλη τη δημιουργία.

Υφάσματα για κουρτίνες, υφάσματα επιπλώσεων, ταπετσαρία τοίχου (wallpaper), καταστκευασμένα στα τα μέτρα των πελατών. Διακοσμητικά μαξιλαράκια, σεντόνια, χαλιά, έπιπλα, φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, και ρολοκουρτίνες σκίασης, roman blinds κλπ. Εκτός αυτού, το κατάστημα μας δίνει την δυνατότητα για την επιλογή ηλεκτρικών κουρτινών κίνησης.

Προσφέρει προϊόντα σε ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια των ετών, το Askot Fabrics δεν σταμάτησε, ούτε ελαχιστοποίησε την ποιόητητα των προϊόντων που διαθέτει και δημιουργεί. Η σχέση με τους πελάτες του, δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του, είναι η παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Παρέχει στους πελάτες επαγγελματικές υπηρεσίες, όπως αφαίρεση, συντήρηση και επανατοποθέτηση των κουρτινών στην πρωταρχική τους εμφάνιση.

Πέρασε πάνω από ένα αιώνας, και η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση με τους πελάτες της αλλά και τις άψογες συνεργασίες με ευρωπαϊκά υφάσματα και οίκους εσωτερικής διακόσμησης. Εκατό χρόνια μετά την ίδρυση του, ο Περικλής Ασκώτης διευθύνει την εταιρεία ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων του, από τους οποίους προέρχεται το διαχρονικό προφίλ μιας κορυφαίας εταιρείας στην Κύπρο και παραμένει στη λίστα πελατών με υψηλές προδιαγραφές, όσο αφορά το ράψιμο κουρτινών τους.